Algebrator 5.0
Nedladdning

Algebrator 5.0

Algebrator är en av de mest kraftfulla program för matematik utbildning
Ditt betyg:
Senaste versionen:
5.0.2 Se alla
Utvecklare:
Screenshots
1 / 10
Utmärkelser (3)
Show all awards
Software Informer Editor Rating 5 Software Informer User Rating 4
Nedladdning

Algebrator är en av de mest kraftfulla program för matematik utbildning som någonsin utvecklats. Det kommer att ta itu med de mest frustrerande matematiska problem du slänger på den. Algebrator kan visa varje steg och varje svar, som fungerar som ett automatiserat handledare för matematik studenter på alla nivåer.
Eleverna använder Algebrator som komplement till klassrumsundervisningen, samt att hjälpa dem att snabbt och noggrant fylla i deras matte uppdrag.
Lärare kommer att njuta av Algebrator som en assistent för att snabbt skapa lektioner och prov-problem/lösningar, och uppskattar också Algebrator förmåga att fungera som en kompletterande, automatiserad assistenten för studenter.
Homeschoolers och föräldrar som vill att deras barn ska utmärka sig i matematik använder Algebrator både som en repetition för sig själva och en prisvärd 24/7 math tutor för sina barn. Algebrator har hjälpt otaliga vuxna elever att (re)att lära sig matematik på sina egna, behagligt tempo.
Algebrator är en komplett Math Tutoring lösning, lämpliga för att lösa matematiska problem hela vägen från Pre-Algebra genom kursen Advanced College nivå.

Kommentarer

5 stars
97
4 stars
16
3 stars
6
2 stars
10
1 stars
25
User

Ditt betyg:

Filtyper