Algebrator

Algebrator 5.0

Teaches mathematics and solves problems
Brugerscore
4.0  (93 stemmer)
Din stemme
Seneste version:
5.0.2 (Se alle)
Udvikler:
SoftMath Inc
Solves algebra, trigonometry and statistics problems through multiple methods, simplifies equations, calculates logarithms and works with complex numbers, logarithms, matrices, etc. It also shows you how the algebra rules are applied in each exercise.
Algebrator er en af de mest magtfulde software-programmer til matematik undervisning, der nogensinde er udviklet. Det vil tage de mest frustrerende matematiske problemer, du smider på det. Algebrator kan vise hvert trin til hvert svar, der fungerer som en automatiseret vejleder for math-elever på alle niveauer.
Eleverne bruger Algebrator at supplere i-klasseundervisning, samt at hjælpe dem med hurtigt og præcist at færdiggøre deres matematiske opgaver.
Lærere vil nyde Algebrator som assistent for hurtigt at skabe erfaringer og prøve problemer/løsninger, og også sætter pris på Algebrator s evne til at fungere som en supplerende, automatiseret undervisningsassistent for studerende.
Homeschoolers og forældre, der ønsker deres børn til excel i matematik bruge Algebrator som både et genopfriskningskursus for sig selv og en overkommelig 24/7 matematik vejleder for deres børn. Algebrator har hjulpet utallige voksne elever til at (gen)lære matematik på deres egne, behageligt tempo.
Algebrator er en komplet Math Tutoring løsning, som er egnede til at løse matematiske problemer hele vejen fra Pre-Algebra gennem Advanced College niveau.
Information opdateret:

Udvidelser