Algebrator 5.0
Download

Algebrator 5.0

Algebrator is een van de meest krachtige software programma ' s voor het wiskunde-onderwijs
Jouw stem:
Nieuwste versie:
5.0.2 Zie alle
Ontwikkelaar:
Screenshots
1 / 10
Onderscheidingen (3)
Show all awards
Software Informer Editor Rating 5 Software Informer User Rating 4
Download

Algebrator is een van de meest krachtige software programma ' s voor het wiskunde-onderwijs ooit heeft ontwikkeld. Het zal het aanpakken van de meest frustrerende wiskundige problemen bij het werpen. Algebrator kunnen tonen elke stap aan elk antwoord, die als een geautomatiseerde docent voor wiskunde studenten op elk niveau.
Studenten gebruiken Algebrator te vullen klassikaal leren, als ook om hen te helpen met het snel en nauwkeurig uitvoeren van hun wiskundige opdrachten.
Leerkrachten zullen genieten van Algebrator als een assistent voor het snel creëren van lessen en het voorbeeld van problemen/oplossingen, en ook waarderen Algebrator de mogelijkheid om te functioneren als een aanvullende geautomatiseerde onderwijs assistent voor studenten.
Homeschoolers en ouders die willen dat hun kinderen om uit te blinken in wiskunde gebruik Algebrator als een opfriscursus voor zichzelf en voor een betaalbare 24/7 math tutor voor hun kinderen. Algebrator heeft geholpen talloze volwassen leerlingen te (her)leren van wiskunde op hun eigen, comfortabel tempo.
Algebrator is een complete Math Tutoring oplossing, geschikt voor het oplossen van wiskundige problemen helemaal uit Pre-Algebra door de Advanced College niveau.

Reacties

5 stars
97
4 stars
16
3 stars
6
2 stars
10
1 stars
25
User

Jouw stem:

Extensies