Algebrator

Algebrator 5.0

Teaches mathematics and solves problems
Käyttäjän arviointi
4.0  (93 ääntä)
Sinun äänesi
Uusin versio:
5.0.2 (Katso kaikki)
Kehittäjä:
SoftMath Inc
Solves algebra, trigonometry and statistics problems through multiple methods, simplifies equations, calculates logarithms and works with complex numbers, logarithms, matrices, etc. It also shows you how the algebra rules are applied in each exercise.
Algebrator on yksi tehokkain ohjelmisto ohjelmat matematiikka koulutus koskaan kehitetty. Se on puuttua kaikkein turhauttavaa matemaattisia ongelmia voit heittää sitä. Algebrator voi näyttää jokainen askel jokaisen vastauksen, joka toimii automaattisen tutor matematiikan opiskelijoille kaikilla tasoilla.
Opiskelija osaa käyttää Algebrator täydentää luokkahuoneen oppimisen, sekä auttaa heitä nopeasti ja tarkasti suorittamalla matemaattisia tehtäviä.
Opettajien nauttia Algebrator avustaja nopeasti luoda oppitunteja ja näyte ongelmia/ratkaisuja, ja myös arvostaa Algebrator on kyky toimia täydentäviä, automatisoitu assistentti opiskelijoille.
Homeschoolers, ja vanhemmat, jotka haluavat lastensa excel matematiikasta käyttää Algebrator sekä kertaus itselleen ja edullinen 24/7 math tutor lapsilleen. Algebrator on auttanut lukemattomia aikuisopiskelijat (uudelleen)oppia matematiikkaa omalla, mukava vauhti.
Algebrator on täydellinen Math Tutoring ratkaisu, sopiva ratkaisemaan matemaattisia ongelmia koko matkan Pre-Algebra kautta Advanced College tasolla.
Tiedot päivitetty:

Laajennukset