Algebrator 5.0
Lataa

Algebrator 5.0

Algebrator on yksi tehokkain ohjelmisto ohjelmat matematiikka koulutus
Sinun äänesi:
Uusin versio:
Kehittäjä:
SoftMath Inc
Screenshots
1 / 10
Palkinnot (3)
Show all awards
Software Informer Editor Rating 5 Software Informer User Rating 4
Lataa

Algebrator on yksi tehokkain ohjelmisto ohjelmat matematiikka koulutus koskaan kehitetty. Se on puuttua kaikkein turhauttavaa matemaattisia ongelmia voit heittää sitä. Algebrator voi näyttää jokainen askel jokaisen vastauksen, joka toimii automaattisen tutor matematiikan opiskelijoille kaikilla tasoilla.
Opiskelija osaa käyttää Algebrator täydentää luokkahuoneen oppimisen, sekä auttaa heitä nopeasti ja tarkasti suorittamalla matemaattisia tehtäviä.
Opettajien nauttia Algebrator avustaja nopeasti luoda oppitunteja ja näyte ongelmia/ratkaisuja, ja myös arvostaa Algebrator on kyky toimia täydentäviä, automatisoitu assistentti opiskelijoille.
Homeschoolers, ja vanhemmat, jotka haluavat lastensa excel matematiikasta käyttää Algebrator sekä kertaus itselleen ja edullinen 24/7 math tutor lapsilleen. Algebrator on auttanut lukemattomia aikuisopiskelijat (uudelleen)oppia matematiikkaa omalla, mukava vauhti.
Algebrator on täydellinen Math Tutoring ratkaisu, sopiva ratkaisemaan matemaattisia ongelmia koko matkan Pre-Algebra kautta Advanced College tasolla.

Kommentit

5 stars
97
4 stars
16
3 stars
6
2 stars
10
1 stars
25
User

Sinun äänesi:

Laajennukset