Algebrator 5.0
Nedlasting

Algebrator 5.0

Algebrator er en av de mest effektive programvare for matematikk utdanning
Din stemme:
Siste versjon:
5.0.2 Se alle
Utvikler:
SoftMath Inc
Screenshots
1 / 10
Utmerkelser (3)
Show all awards
Software Informer Editor Rating 5 Software Informer User Rating 4
Nedlasting

Algebrator er en av de mest effektive programvare for matematikk utdanning som noensinne er utviklet. Det vil takle de mest frustrerende matematiske problemer du kaster på den. Algebrator kan vise hvert trinn for hvert svar, og fungerer som en automatisert veileder i matematikk for studenter på alle nivå.
Elevene bruker Algebrator å supplere i klasserommet læring, samt å hjelpe dem med raskt og nøyaktig å fullføre sine matematiske oppgaver.
Lærere vil nyte Algebrator som assistent for raskt å lage leksjoner og eksempel problemer/løsninger, og også setter pris på Algebrator evne til å fungere som en supplerende, automatiserte undervisning assistent for studenter.
Homeschoolers og foreldre som ønsker at deres barn til å utmerke seg i matematikk bruke Algebrator som både et oppfriskningskurs for seg selv og en rimelig 24/7 matematikk kontaktlærer for sine barn. Algebrator har hjulpet utallige voksne elever til å (re)lære matematikk på sine egne, behagelig tempo.
Algebrator er en komplett Math Tutoring løsning, som er hensiktsmessig for å løse matematiske problemer hele veien fra Pre-Algebra gjennom Advanced College nivå.

Kommentarer

5 stars
97
4 stars
16
3 stars
6
2 stars
10
1 stars
25
User

Din stemme:

Utvidelser